Her er så min første post på dette nye website, "0081", som afløser den tidligere "Jens i Japan". Det smarte ved denne her er at jeg kan sende poster og billeder til den via min mobil-telefon, hvorend jeg s? befinder mig, så jeg regner med at smide en del vilk?rlige ting op af og til. Af andre features kan nævnes muligheden for at have fotoalbums liggende samt forskellige lister, f.eks. den over nyerhvervede CD'er der findes til h?jre på siden. Det koster så desværre (i modsætning til den forrige) penge at have denne her side, samtidig med at min telefonregning sikkert også vil stige en del jo flere billeder jeg mailer, men det går vel an. Det forrige website handlede egentlig mest om at være i Japan (og mig! MIG MIG MIG!), men med den nye skulle det være muligt også at lægge musikfiler, grafik og lignende op og således brede sig lidt ud over det forrige tema.

2 Comments