I dag i ?konomi-timen s? vi en videofilm om opfindelsen af det hersens japanske toilet der kan vaske ens bagdel via en elektronisk styret spray. Det var i virkeligheden ret interessant, hele projektet startede som ?n mands s?gen efter den hellige gral, og som "toiletudvikler" er der bl.a. en del fordomme at k?mpe mod. F.eks. n?gtede aviser at trykke reklamer for toilettet, da de ikke synes det kl?dte deres journalistiske image. Og har I nogensinde t?nkt over problemerne ved at finde fors?gspersoner der har lyst til at f? spr?jtet vand med forskellige temperaturer op bagi for at finde ud af hvilken temperatur der er passende? Herudover l? der et k?mpe udviklingsarbejde bag isolering af de elektroniske chips i toilettet, da man n?dig skulle f? elektrisk st?d mens man sidder der og passer sig selv. Det bedste var dog tv-reklamen de endelig fik lavet - en husmoderlignende kvinde gnider bl? creme ud p? sin h?nd, fors?ger derefter at t?rre det af med papir uden held og p?st?r, at "det jo er det samme med menneskets bagparti". Og s? umiddelbart efter sloganet: 「おしりだって、洗ってほしい」 Frit oversat: "Jamen, jeg vil da have min numse vasket!".

1 Comment