SH520007.jpg SH520008.jpg Der var fest på International House i går, og selvom de fester plejer at være lidt lade i det (som regel en flok larmende russere der danser fulde rundt), var det faktisk ganske underholdende denne gang. Ikke mindst fordi jeg med min roommate havde fået sat det op sådan at man kunne lege DJ via hans bærbare computer og noget DJ software samt mit lydkort + hovedtelefoner. På den måde kunne vi på skift mixe forskellige numre ind flydende. Men selvom computeren hjælper en hel del er det nu ret svært! Henad 2-3 tiden kom alle kineserne så pludselig væltende ind og sagde "lad os bygge en snemand", hvorefter de ud af det blå frembragte store poser med sne de eftersigende havde hentet fra Mt. Fuji (!?). Billederne ovenfor er taget med min mobiltelefon i mørke så jeg beklager kvaliteten. Billede 1 er min roommate som DJ (hip hop, han er jo amerikaner - stereotype!), billede 2 er kineserne der leger med medbragt sne midt om natten!

皆さん、昨日は楽しかった!(というか、誰もこのサイトを読んでいないはずだけど…)。何回か聞かれたから、知らせに、よく流した曲はDido – Stoned (Deep Dish Mix)だった。スノーマンを作りましょう!

3 Comments