Endnu et billede i min serie af "scrollere". Til en prøve i morgen skal jeg kunne huske hvordan man læser de her 300+ kanji, hvoraf der er cirka 5% jeg har set før. Det er jo håbløst!! Well, nogle af dem figurerer muligvis flere gange på listen men...Min lærer må være bindegal, jeg aner ikke hvordan jeg skal bære mig ad med det. Jeg skal ikke kunne sige om det er nemmere for mine klassekammerater der har studeret kanji i op til 4 år, men jeg har personligt ikke de store forhåbninger til den prøve. Derudover skal min hotdog-report afleveres på torsdag, men da jeg har arbejde i morgen efter skole er det jo ikke fordi jeg har læssevis af tid. Næste uge er så yderligere 2 prøver, 1 præsentation og endnu en rapport jeg skal aflevere...Hvorfor er japanere så vilde med alskens prøver etc.!? Og har de aldrig hørt om "læseferie"??

1 Comment