Her på lørdag er der afslutningsfest for 2. semester og altså mit første år på Tokai Universitet. Fra næste semester ser det ud til at jeg skal blive "research student" på deres medie/teknologi-linie. I mellemtiden er der cirka 2 måneders forårsferie der skal tilbringes. Planer jeg foreløbig har er som følger: - Lede efter en lejlighed. - Søge stipendier. - Arbejde noget mere (hvis muligt). - Købe en ny keitai. - Måske rejse lidt rundt i Japan? Vil f.eks. gerne til Kansai igen. - Se "Dogville", "Lord Of The Rings 3" og "Lost In Translation" når de engang kommer til japanske biografer. - Skrive en hulens masse mails, der skulle have været skrevet for længe siden. - Møde nogle af de venner fra især Tokyo jeg ikke har set i lang tid. - Samle nogle af alle de musikstumper/ideer jeg har til noget der kunne minde om rigtige numre. - Studere en masse kanji. - Få mine 1-2 gratis CD'er jeg har krav på med mit Tower Records pointkort!

...Hvor mange af de her planer der rent faktisk vil blive ført ud i livet skal jeg dog ikke kunne sige...

4 Comments