Har v?ret en noget kedelig uge hvor jeg har v?ret fuldst?ndigt sl?et bevidstl?s af en dr?berfork?lelse, der m? have v?ret en blanding af fugle-influenza, SARS og kogalskab eller s? noget. Vejret har den seneste periode v?ret komplet utilregneligt med 20 grader og sol den ene dag og bidende kulde og sne den anden. Jeg begyndte i mandags at ligesom sidste ?r undervise klasser for elever, der skal p? udveksling til USA, i simpelt webdesign. Alle eleverne er nogle jeg har haft undervist f?r da jeg arbejdede fuldtid, og det var hyggeligt at se dem igen. En af drengene udbr?d "hvor er jeg glad for at det er dig der skal undervise os!", og det var nu en meget rar fornemmelse. Jeg m?tte tage fri i tirsdags og i g?r tog jeg p? arbejde men det var vist en fejltagelse, det var i hvert fald noget h?rdt. I dag har jeg s? fri og helbredet har det noget bedre. Hvis jeg kan samle energi til det vil jeg tage ud og kigge p? nogle m?bler.

1 Comment