Det var m?ske lige passende at fort?lle lidt om hvordan mit "bryllup" forl?b (billederne derfra kan i ?vrigt ses her). Jeg var som n?vnt hyret til at spille rollen som brudgom, i en demonstration for folk der overvejede hvor de ville afholde deres bryllup, og s?ledes kunne se hvordan ceremonien foregik der. Selve begivenheden afholdtes i det meget smukke omr?de "Zushi Marina" der ligger lige ud til stillehavet og er omgivet af palmetr?er og dyrt-udseende lejligheder. Min brud blev den 17-?rige amerikaner/japaner "Lixy", en v?ldig s?d pige jeg stadig har kontakt med, og i rollen som pastor selveste Rev. Peter Gehr, en stor hvidsk?gget mand (og ?gte pr?st skal det siges), der havde en s?dan ro og varme over sig, at jeg straks syntes om ham og for en sikkerheds skyld fik hans visitkort skulle jeg selv engang f? brug for hans ydelser. I starten syntes jeg egentlig det hele var lidt fjollet (hvad det vel ogs? var), men selve det at gennemf?re bryllupsceremonien efterlod mig faktisk en smule bev?get og inspireret af snak om evig k?rlighed og b?nd mennesker imellem. Jeg har faktsik altid syntes at bryllupper er lidt et m?rkeligt f?nomen, men som jeg stod deroppe ved alteret med ryggen til stillehavet og kiggede udover de mange unge h?befulde par, der var kommet for at overv?re ceremonien, blev jeg grebet af en overv?ldende positiv f?lelse af livsgl?de, imens jeg lyttede til Rev. Gehrs rolige stemme. "May your partner not be one you can live with, but one you can't live without" - det lyder m?ske som en klich?, men jeg syntes det var smukt og selvom jeg har lidt sv?rt ved at genkalde den samme stemning i skrivende stund en m?ned senere, s? var det alt i alt en rigtig god oplevelse der gav mig nogle nye venner samt noget at t?nke over, hvilket er meget mere v?rd end de 20.000 yen jeg blev betalt for at deltage.

4 Comments