Er lige kommet hjem og p? vejen tilbage fra stationen s? jeg noget interessant. En ?ldre mand var i et meget ophedet sk?nderi med 2 fint p?kl?dte yngre m?nd foran en pachinko-hal. Pachinko er det meget udbredte en-armet tyvekn?gt/flipper-spils-agtige spil hvor man kan vinde (og ikke mindst tabe) store summer penge, men det er IKKE gambling if?lge den japanske lovgivning (?). Anyway, jeg g?r derfor ud fra at sk?nderiet havde en sammenh?ng med dette, men det der var interessant ved det hele var, at ved siden af stod to politim?nd l?nende sig op af deres motorcykler og overv?rede sk?nderiet. Jeg g?r udfra at de blot s? til at opt?jerne ikke udviklede sig til slagsm?l, at alt gik "rigtig til" og s? ellers lod de tre m?nd sk?ndes videre. Ved egentlig ikke hvad jeg skal mene eller t?nke om det, men det var nu under alle omst?ndigheder et lidt sp?jst scenarie...

Comment