DanskDet har været lidt sløvt med updates på det seneste, men det vil jeg forsøge at rette op på fremover når jeg forhåbentligt får lidt mere tid. Derudover har jeg efter længere tids overvejelser besluttet mig for at (i det mindste for en tid) skrive på engelsk, da folk herovre klager over at de ikke kan læse min hjemmeside, og jeg går udfra at de fleste i Danmark forstår engelsk. Jeg beklager derfor på forhånd eventuelle sproglige fejl etc. :) Jeg håber også på at øge mængden af random updates fra min mobiltelefon, da jeg synes det er en fantastisk feature, selvom det er hårdt at skrive på engelsk/dansk med en maskine der oprindeligt er designet til at udelukkende bruge japansk.

English Haven't been updating a lot lately, but I'm hoping to change that once I hopefully get a bit more free time. Furthermore, I've decided to start writing in English, due to complaints about not being able to read that funny viking-language dominating the site. Therefore I apologize in advance for any bad grammar or "Danglish" that I'm sure will pop up every now and then. I'm also hoping to increase the amount of random updates using my cellphone, since I think this is a really great feature, although using a device mainly designed for Japanese speakers makes it kinda hard to write in English/Danish.

日本語 最近あまり更新してないけど、これから時間さえあればそれを直そうと思ってる。その上に、ずっと考えていたんだけど、日本にデンマーク語わかる人がやっぱり少ないから、これからしばらく英語だけで書いてみようとしてる。また、できれば、携帯による更新も頑張って増やしたいと思うけど、ただ、日本の携帯は英語の入力がめんどくさいんだよなぁ・・・^_^;

2 Comments